Kerstmarkt

De kerstmarkt: Sfeervol uitpakken op locatie!

Kerstmis blijft voor velen een feest van ontmoeten en begroeten. Van verbinden en samenzijn. Het uitreiken van een kerstpakket is al een hartelijk gebaar naar uw personeel. Met het organiseren van een kerstmarkt voegt u nog iets extra’s toe aan de feestvreugde:

Een mogelijkheid tot samen zijn, tot ontmoeten, bijpraten, terugkijken, of vooruitkijken.

Op een door u gekozen locatie wordt door ons een kerstmarkt ingericht  waar uw personeel zelf de artikelen voor hun kerstpakket uit kan kiezen. Met sfeervolle kraampjes, hapjes en drankjes, of gecombineerd met een kerstontbijt, kerstlunch of kerstdiner. Muziek erbij? Kerstverhalen? U zegt het maar!

Wij zijn bijna ‘van alle markten thuis ’ en bespreken graag met u hoe we  binnen uw bedrijf het allerbeste vorm kunnen geven aan een kerstmarkt.

Hoe werkt het:

Op uw locatie richten wij een ruimte in. Hier worden de 14 kerstkramen en de 5 kerstbomen neergezet. De kerstkramen worden ingericht op thema zoals koken, wellness dranken enz…  In elke kraam liggen de artikelen gepresenteerd, passend bij het thema. Er is voor ieder wat wils! De werknemers krijgen bij binnenkomst een tas met munten. Het bedrijf geeft aan hoeveel munten de werknemers krijgen. De zakjes met munten worden door ons ingepakt en klaargezet bij de garderobe waar men deze in ontvangst neemt. Het punt van uitgifte wordt verzorgd door het bedrijf zelf. De medewerkers kunnen nu gaan shoppen!

Ons aanbod is groot:

Beauty producten

Home & lifestyle

Keukengerei

Elektrische apparatuur

Gadgets

Sieraden en sjaals

Horloges

Tassen

Boeken

Spellen

Wijnen, bieren, port en champagne

Food producten

Deze producten worden gepresenteerd in 14 sfeervolle kerstkramen.

Informatie

Prijzen en meer informatie op aanvraag. Interesse gekregen in een eigen kerstmarkt of behoefte aan meer informatie? Neemt contact met ons op via:

info@koornneef.nl of 0174-420383.

U bent ook van harte welkom om onze nieuwe showroom te komen bekijken:

Koornneef
Hagemanstraat 74
2691 WR ‘s-Gravenzande